Glutationi auttaa minua jaksamaan!

AnneK”Glutationi auttaa minua jaksamaan ja säteilemään”
– Anne Kukkohovi

Kun ensimmäisen kerran kuulin glutationista, kutsuin sitä ”vauvapilleriksi”, koska vastasyntyneellä vauvalla on luontaisesti korkea glutationipitoisuus elimistössä. Itselleni tärkeää on, että pysyn terveenä ja energisenä kiireisessä elämäntilanteessa. Joka päivä en ehdi välttämättä syömään suositusten mukaan, joten haluan varmistaa, että saan kaiken tarvittavan terveyteni kannalta. Käytän glutationia päivittäin. Siitä on tullut tärkein terveystuotteeni.

Tunnetko elimistösi tärkeän suojelijan?

Tiesitkö, että tarvitset glutationia pysyäksesi terveenä ja elinvoimaisena? Mielenkiintoista on, että et ole todennäköisesti kuullut siitä koskaan aiemmin. Glutationista on julkaistu yli 89.000 tieteellistä artikkelia, ja se on ihmisen elimistölle todella tärkeä elämää edistävä molekyyli.

Mitä on glutationi?

Glutationi on hyvin yksinkertainen molekyyli, jota löytyy elimistön jokaisesta solusta. Se on kolmen aminohapon yhdistelmä – kysteiinin, glysiinin ja glutamiinin. Se on elimistön tärkeä antioksidantti, joka on solun sisällä. Glutationin terveysvaikutukset ovat poikkeukselliset, koska sitä löytyy kaikentyyppisistä soluista, myös immuunijärjestelmän soluista, joiden tehtävä on taistella sairauksia vastaan.

Mistä saan glutationia?

Hyvä uutinen on, että elimistö tuottaa itse glutationia. Mutta huono uutinen on, että puutteellinen ruokavalio, saasteet, myrkyt, lääkkeet, stressi, ikääntyminen ja tulehdukset vähentävät merkittävästi sen määrää elimistössä. Glutationia löytyy luontaisesti monista ruoista. Ihmiset, jotka syövät paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia sekä tuoretta lihaa, voivat saada sitä tarpeeksi. Suuri osa väestöstä kärsii kuitenkin glutationin puutteesta.

Miksi glutationi on meille tärkeä?

Glutation_kuvaGlutationi on elimistölle tärkeä, koska se kierrättää ja huoltaa elimistömme antioksidantteja. Meille tulee ongelmia, jos elimistömme kuorma epäpuhtauksista ja vieraista aineista kasvaa liian suureksi. Jos elimistössä ei ole tarpeeksi glutationia, emme voi suojata itseämme esimerkiksi vapailta radikaaleilta. Mutta tässä ei ole kaikki – sokerina pohjalla glutationi on meille myös vastustuskyvyn kannalta kriittinen aine. Glutationi auttaa elimistöämme pitämään tulehdukset poissa ja taistelemaan sairauksia vastaan.

Glutationin puute on yleistä

Jos olet sairas, sairastumassa tai et tunne itseäsi hyväkuntoiseksi, voit mahdollisesti kärsiä glutationin puutteesta. Itse asiassa, British Medical Journal, The Lancet, löysi korkeimmat glutationipitoisuudet nuorilta terveiltä ihmisiltä, hieman alhaisemmat pitoisuudet terveiltä vanhemmilta ja puutteelliset pitoisuudet jo sairailta vanhemmilta ihmisiltä.

Mistä voin ostaa Glutationia?

Voit ostaa glutationia ravintolisänä vegekapseleissa lähimmästä Luontaistuntija-myymälästä. Valitse vahvuudeksi 100 mg.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>