Fosfoser Memory muistin tueksi!

PMannola_15Pirkko Mannola ja Hankintatukun ravintolisät!

-Fosfoser Memory muistin tueksi, Dynaforce-ruusunjuuresta kestävyyttä!

Miss Suomi vuodelta 1958, näyttelijä ja laulaja Pirkko Mannola (76) on jo vuosia käyttänyt Hankintatukun ravintolisiä.
-Uusin tuttavuus minulle ovat Melatosell-melatoniinitabletit. Pidän niitä aina mukanani matkoilla, sillä minun on vaikea saada unen päästä kiinni, jos en ole omassa sängyssäni, kertoo Pirkko.

Aktiivinen nainen näyttelee vielä!

Pirkko Mannola on nähty syksyllä Helsingin Kaupunginteatterin The Ladykillers Sarjahurmaajat -farssikomediassa. Sen on ohjannut Neil Hardwick ja siinä näyttelee myös Asko Sarkola. Esityksiä on syyskaudella noin 30 – kaikki loppuunmyytyjä. Keväällä 2015 näytöksiä on vielä toinen mokoma– aina maaliskuun loppuun asti, kunnes Helsingin Kaupunginteatteri menee remonttiin. -Tämä on iso ja uudenlainen näytelmä, joka on sekä farssia että mustaa komediaa. Olen tehnyt komediaa, mutta farssi on lajina minulle uutta, kertoo Pirkko.

Fosfoser

FosfoserM_15– Aloin käyttää Fosfoser Memory -muistikapseleita jo vuosikausia sitten, ja olen todennut niiden toimivan. Olen suositellut niitä kollegoillenikin. Me, joilla on pelkoa muistamattomuudesta, käytämme tällaiset keinot hyväksemme. Olen jo kauan sitten alkanut pohtia, mitä ihminen voi tehdä muistinsa kanssa itse muuta kuin ristisanatehtäviä. Hienoa, että on tällainen tuote muistin tueksi, Pirkko tuumaa.

Pycnogenol

Pycnogenol_15-Pycnogenol Strong -tabletit ovat myös olleet käytössäni useamman vuoden. Aikanaan lääkäri Liisa Sulkakoski suositteli valmistetta minulle mm. yleiskuntoon. Annokseni on kaksi tablettia päivässä. Koen Pycnogenol-valmisteen vaikuttavan myös aivoihini ja voivani niitä käyttäessäni muutenkin hyvin.

Dynaforce

-Olen käyttänyt Dynaforce® Extra Strong -tabletteja erityisesti talviaikaan, kun voimat ovat vähissä. Ruusujuuri antaa sekä henkistä että fyysistä kestävyyttä.

Ubicaps

-Minulla on ollut kolesteroli koholla jo pitkään, mutta en ole siihen juuri kiinnittänyt huomiota. Minä olen ”muut edelle” -tyyppi ja liian huolehtiva, enkä ole ikinä pitänyt kunnon lomia. Viime talvena sepelvaltimoni tukkeutui ja minulle tehtiin pikaisesti pallolaajennus. Pelästyin silloin. Se oli sellainen shokki, että olen sen jälkeen ollut tarkempi elintavoistani ja jaksamisestani. Olen ottanut sydämeni avuksi Ubicaps-ubikinolikapselit. Niitä käytän 2 kapselia päivässä.

Melatosell

Melatosell_15-Kun olen turneella, enkä nuku omassa sängyssäni, en saa unta millään. Olen kuin lapsi, joka ihmettelee uutta ympäristöä. Myös ajatukset pyörivät päässä, sillä minulla on taipumusta kerätä ajatuksia ja pohdiskelen esitykseen liittyviä yksityiskohtia illalla. -Kun otan yhden Melatosell-tabletin illalla, saan unen päästä kiinni. Jos herään kesken unien aamuyöllä, otan vielä toisen. Melatosell on kätevä imeskelytabletti. Se sulaa nopeasti suussa, eikä sen kanssa tarvitse ottaa vettä. Se ei aiheuta myöskään mitään jälkituntemuksia aamulla. Minulla on Melatosell aina mukanani matkoilla, kertoo Pirkko Mannola. Lääkärini luvalla käytän Vitamar 1000 Omega-3-kapseleita. Sen lisäksi olen ottanut käyttöön Vitatabs® B-Complex Strong -nimisen vahvan B-vitamiinivalmisteen. Se auttaa jaksamaan. Näiden tuotteiden varaan nojaan enkä tunne väsymystä, Pirkko sanoo.

 

Vitaali_15

Luontaistuntija
30 VUOTTA SUOMALAISTA PALVELUA

Cityvital Luontaistuntija Suomalaista palvelua.
www.luontaistuntijat.fi
Palveleva terveyskauppasi Hämeenlinnassa.
CM-kauppakeskus Tiiriö      puh: 03 6161 633
CM-kauppakeskus Hämeensaari
Suomen Terveystuotekauppiaiden jäsenmyymälä
Tervetuloa!

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>