Voimaruoka Luomu Sentrifugoitu Premium Kookosöljy!

VR_kookos_isoVoimaruoka Luomu Sentrifugoitu Premium Kookosöljy on ainutlaatuisen puhdas kookosöljy Thaimaasta. Herkullinen ja raikas maku!

Puusta purkkiin.. lue lisää tuotteen matkasta kookospähkinästä herkulliseksi ja sametinpehmeäksi kookosöljyksi!

Luomuviljellyt kookospähkinät

Kookospähkinät kasvavat luonnontilassa olevissa palmuissa paikallisilla luomufarmeilla. Puut kastellaan kastelukanavien avulla ja lannoitetaan ilman kemikaaleja kasaamalla aluskasvillisuutta palmujen juurille.

Laadunvarmistus

Pähkinät kerätään niiden ollessa parhaimil laan noin vuoden ikäisinä. Missään vaiheessa prosessia ei käytetä lapsityövoimaa. Halkaistut pähkinät käydään käsipelillä visuaalisesti ja tuoksun perusteella vielä läpi kahteen kertaan ennen kuin ne pestään runsaalla vedellä.

SeparointiKookos_II

Ensimmäisessä todellisessa jalostusvaiheessa pähkinöistä erotetaan kookosmaito, jonka rasvaprosentti on 15 %. Sentrifugissa eli separaattorissa kookosmaidosta erotetaan vettä, minkä lopputuloksena syntyy herkullista kookoskermaa, jonka rasvaprosentti on 80.

Sentrifugoitu Premium Kookosöljy

Luomu_LogoKookoksen valmistusmenetelmistä separaattori eli sentrifugimenetelmä on vaativin ja sitä pidetään yleisesti parhaana. Voimaruoan Luomu Sentrifugoitu Premium Kookosöljy on tehty täysin uniikilla sentrifugoinnin eli separoinnin ja kylmäprosessoinnin yhdistelmällä, joka on kehitetty yhteistyössä Bangkokin yliopiston kanssa. Menetelmä takaa, että kookosöljymme säilyttää sen kirkkaan, puhtaan ja kermaisen rakenteen sekä herkullisen kookoksen luonnollisen miedon aromin.

Kylmäprosessointi

Kerma jäädytetään ohuena levynä, jotta rasvaa suojaava proteiinikerros saadaan paremmin murrettua.

Tuplasuodatus

Kookoskerma siirretään sedimenttiastioihin, jonka seurauksena öljy erottuu pintaan ja sedimentti eli sakka jää pohjalle. Tämä prosessi toteutetaan vielä kahteen kertaan, jotta kaikki ylimääräinen kiinteä aines saadaan varmasti erotettua.

Valmis tuotePremium_laatu

Prosessin lopputuloksena syntyy ainutlaatuista neitsytkookosöljyä, jonka laaduntakeena maistat taivaallisen maun ja sakattoman, kermaisen koostumuksen. Kuin puuterilumi huulillasi.

VoimaR_logo

Luontaistuntija
30 VUOTTA SUOMALAISTA PALVELUA

Cityvital Luontaistuntija Suomalaista palvelua.
www.luontaistuntijat.fi
Palveleva terveyskauppasi Hämeenlinnassa.
CM-kauppakeskus Tiiriö      puh: 03 6161 633
CM-kauppakeskus Hämeensaari
Suomen Terveystuotekauppiaiden jäsenmyymälä
Tervetuloa!

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>