Viridian uusi eettisten ravintolisien sarja!

ViridianEnglannista Suomeen on juuri rantautunut uusi eettisten ravintolisien sarja: Viridian Nutrition.
Yritys on perustettu vuonna 1999 kahdelle perusperiaatteelle: kehittää ravintolisävalikoima, jonka eettiset standardit ovat mahdollisimman korkeat sekä kerätä varoja lapsille ja ympäristölle. Viridianissa on kuitenkin kyse muustakin kuin hyväntekeväisyydestä. Puhtaus on sen filosofian ytimessä ja sen yli 180 tuotteen ravintolisävalikoimassa käytetäänkin puhtaimpia raaka-aineita ilman minkäänlaisia haitallisia lisäaineita. Viridian on sitoutunut luomaan ravintolisävalikoiman, jossa keskeisessä osassa ovat rehellisyys, laatu ja innovaatiot.
Puhtaus on tärkeä
Vi_pupu
Tiesitkö, että puolet tabletin koostumuksesta voi olla sidosainetta, joka pitää tabletin koossa? Useimpia ihmisiä tämä vain harmittaa. Asia voi kuitenkin olla ongelma niille, jotka ovat allergisia sidosaineille. Haluaisitko oikeasti lisätä ruokaasi magnesiumstearaattia, steariinihappoa, sellakkaa, talkkia tai väriaineita suolan ja pippurin tapaan? Emme mekään. Kapselimme, nesteemme ja jauheemme ovat mahdollisimman puhtaita ja yksinkertaisia. Näin olemme pystyneet valmistamaan ravintolisiä, jotka sopivat useimmille.

Puhtauden ja laadun varmistamiseksi on välttämätöntä tietää jokaisen ainesosan alkuperä. Yli 40 % Viridian Nutritionin valikoimasta on sertifioitu englantilaisen Soil Association -järjestön luomumerkinnällä, joka takaa ainesosien alkuperän ja ympäristöystävällisyyden. Yli 95 % valikoimasta on vegaanista ja Kosher-sertifioitua.
Vihreät liiketoimintatavat
Vi_mylly

Viridian Nutrition on sitoutunut vihreisiin liiketoimintatapoihin, koska sille on tärkeää jättää mahdollisimman pieni jalanjälki maailmaan. Yli 40 % valikoimista on sertifioitu Soil Association -järjestön luomumerkinnällä, joka takaa ainesosien alkuperän ja ympäristöystävällisyyden. Viridianilla uskotaan planeetan ja yksilön terveyden liittyvän erottamattomasti toisiinsa. Luomuviljely, mahdollisesti haitallisten torjunta-aineiden ja muiden kemikaalien välttäminen ja muuntogeenisten organismien täydellinen välttäminen takaavat sen, että ihmisillä ja planeetalla on parhaimmat mahdollisuudet terveelliseen elämään.

Luonnonmukaiset uutteemme ja voiteemme on kasvatettu ja tehty Herefordshiressa perinteisillä menetelmillä. Kun ainesosia ei tuoda muualta maailmasta, tuotteiden ympäristövaikutus pienenee.

Kapselit ja luonnonmukaiset ravitsemukselliset öljyt tuotetaan Isossa-Britanniassa. Tuotteita pakataan mahdollisimman vähän, ja pakkaukset on valmistettu kierrätetyistä tai kierrätettävistä materiaaleista aina lasipurkeista kierrätettyihin pahvisiin toimituslaatikoihin asti. Kannamme myös vastuun pakkauksistamme: kun asiakas palauttaa lasipurkin takaisin Luontaistuntija-myymälään, hän saa 20 sentin hyvityksen.

Pidä huolta muista samalla kun huolehdit itsestäsi.Vi_leija

Käytät todennäköisesti jo miljoonien muiden tavoin ravintolisiä. Kun valitset Viridian Nutrition -tuotteita, parannat elämänlaatuasi ja samalla autat myös heikommassa asemassa olevia lapsia ja ympäristöä.

Tähän mennessä Viridian Nutritionin hyväntekeväisyysohjelma on lahjoittanut 165 000 puntaa hyväntekeväisyysjärjestöille, joita ovat Maan ystävät, NSPCC, Woodland Trust, Jack and Jill Foundation, Comic Relief, RSPB, Terrence Higgins Trust, Shelter ja Pelastakaa Lapset. Kun ostat ravintolisäsi Viridian Nutritionilta, autat oman terveytesi lisäksi myös muita.

 Viridian logo

Luontaistuntija
30 VUOTTA SUOMALAISTA PALVELUA

Cityvital Luontaistuntija Suomalaista palvelua.
www.luontaistuntijat.fi
Palveleva terveyskauppasi Hämeenlinnassa.
CM-kauppakeskus Tiiriö      puh: 03 6161 633
CM-kauppakeskus Hämeensaari
Suomen Terveystuotekauppiaiden jäsenmyymälä
Tervetuloa!

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>